Tallenteet tallennetaan tähän laitteeseen, kunnes viet tai poistat ne. Tämä on pääasiallinen yksityisyydensuojalupaus paikalliselle näytön tallentimelle — ja se jättää silti muutamia verkkoon liittyviä polkuja, jotka sinun tulisi tietää.
Pysyy tietokoneessa
- Taltioitu video ja ääni laajennuksen tallennustilassa.
- Karsitut kopiot, jotka tallennat.
- Ladattavat MP4- / WebM-tiedostot kansioissasi.
Voi lähteä tietokoneelta
- Anonyymit tuotetapahtumat Umami:lle (laajennuksen käyttöliittymä ja tämä sivusto), kun se on käytössä.
- Kaatumis- tai virheviestit GlitchTip:iin, kun se on käytössä.
- Valinnaiset poisto- tai uskollisuuslomakkeet, jotka lähetät itse.
- Mikä tahansa tiedosto, jonka myöhemmin lataat sähköpostiin, chattiin tai tukipyyntöjärjestelmään.
Täydellinen teksti: Tietosuojakäytäntö. Käytännön tallennusvinkkejä tukityöhön: näytön tallennus asiakastukea varten.