ضبطها تا زمانی که آنها را صادر یا حذف نکنید روی این دستگاه ذخیره میشوند. این وعده اصلی حفظ حریم خصوصی یک ضبطکننده صفحه محلی است — و هنوز چند مسیر شبکه وجود دارد که باید بدانید.
روی کامپیوتر باقی میماند
- ویدیو و صدای ضبطشده در حافظه الحاقی.
- نسخههای برشخوردهای که ذخیره میکنید.
- فایلهای دانلودشده MP4 / WebM در پوشههای شما.
ممکن است کامپیوتر را ترک کند
- رویدادهای محصول ناشناس به Umami (رابط کاربری افزونه و این سایت)، وقتی فعال شود.
- بارهای خطا یا کرش به GlitchTip، وقتی فعال شود.
- فرمهای اختیاری حذف نصب یا وفاداری که خودتان ارسال میکنید.
- هر فایلی که بعداً به ایمیل، چت یا سیستم تیکت آپلود کنید.
متن کامل: سیاست حفظ حریم خصوصی. نکات عملی ضبط برای کار پشتیبانی: ضبط صفحه برای پشتیبانی مشتری.