Приватност локалних снимака
<п>Снимци се чувају на овом уређају док их не извезете или избришете. То је главно обећање приватности локалног снимача екрана — и још увек оставља неколико мрежних путања које би требало да знате.п>
<х2>Остаје на рачунарух2>
<ул>
<ли>Снимљени видео и аудио записи у складишту додатака.ли>
<ли>Усечене копије које чувате.ли>
<ли>Преузете МП4 / ВебМ датотеке у вашим фасциклама.ли>
ул>
<х2>Могу напустити рачунарх2>
<ул>
<ли>Анонимни догађаји производа за ⟦УМАМИ⟧ (кориснички интерфејс екстензије и овај сајт), када су омогућени.ли>
<ли>Рушење или грешка учитавања у ⟦ГЛИТЦХТИП⟧, када је омогућено.ли>
<ли>Опционално деинсталирање или обрасци лојалности које сами пошаљете.ли>
<ли>Свака датотека коју касније отпремите на е-пошту, ћаскање или систем тикета.ли>
ул>
<п>Комплетан текст: <а хреф="/приваци/">Политика приватностиа>. Практични савети за снимање за рад подршке: <а хреф="/сцреен-рецординг-фор-цустомер-суппорт/">снимање екрана за корисничку подршкуа>.п>